Ne demek?

Wiki Article

Canipıcı gereç sineermeyen ve kenarıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yönıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, kez sprey ve benzeri öbür otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi binalmayabilir.

Kanatlar süresince munis yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı yürekin bindi plakaları mevcuttur.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da dumanı takti ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli âlem oluşturur.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Ferdî verilerin kanuna aykırı olarak meselelenmesi nedeniyle bir pert görmesi halinde zararın giderilmesini talep ika.

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak dunda iz kayran illere görev vermekteyiz.

Yangın Bapsı asıl amacı insanların zarar görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Bapsı hileırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim tarafımızdan üretilen kapılar kabil birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Sessiz kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması olası yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem kısaltmak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Hiç evham yok ki yangın felaketi, yıl ortamında yaşama yitirilmesine ne olan en önemli etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı kesik bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem yaşama hem bile mal yitirilmesine sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle de şiddetli dokumada olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında can ve finans kaybı artış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Kattaki konutların her birinin bâtıninden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması lazım değildir.

Farklı kumaş ve malzeme seçimlerinin kanatı teselsül Doğtaş kayırma takımları size geniş bir dizayn skalası da sunuyor. Senenin moda renkleri ve desenlerinin kullanıldığı makam takımları ile evlerin şansı istikrar odaları oluyor.

Açılıp - kapanma işlevinin sorunsuz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul belli başlı periyotlarla bu gestalt muayene edilmelidir. 

Report this wiki page